måndag 19 oktober 2020

Köksplaner...

Ända sen vi flyttade in här på Trolle Hill har vi sagt att vi ska byta ut köket. Det har absolut inte varit nån brådska med det, men nu känns det som det börjar närma sig. Det började med att vi såg en annons i Lokaltidningen att Stoby har nån kökskampanj just nu, så vi körde dit efter jobbet och kollade runt på deras köksutställning. Sen slutade det med att vi bokade tid med en av deras säljare att komma hem till oss senare i veckan. Jätteroligt! Det är ju Ballingslöv vi pratar om och deras kök är jättefina, men också dyra. 

Året innan vi sålde gården renoverade vi hela köket där och satte då in ett Ballingslövskök i lantligt vit stil. Det är det finaste kök jag haft och det var inte roligt att lämna det 😏 när vi flyttade därifrån. 

Vårt fina nyrenoverade kök på gården 

Trolle Hill ska absolut inte ha något lantligt kök utan här blir det något mer modernt. Då hela känslan i och runt huset är ganska mörk pga skogen har vi bestämt oss för ett vitt ljust kök. Det ljusa behövs. Där är vi just nu. Vi har en lucka som vi har fastnat för, men det är alldeles för tidigt än att bestämma sig. Bänkskiva får vi också fundera på. På gården hade vi en jättefin stenskiva och jag skulle gärna vilja ha sten igen, men det är tveksamt om det blir det denna gång. Det finns kompositsten också som är fint. Men som sagt, allt är i ett så väldigt tidigt skede än så länge så vi får se efter att säljaren varit hos oss. Priset styr såklart också väldigt mycket vilka material det blir.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...