lördag 26 september 2020

Så skönt att rensa ut och bilen fick plats...


Jag skrev häromdan om att vi funderade på att göra en omflyttning av våra "fordon" 😀 för att Mats ville ha sin bil inne i vinter i verkstan/garaget. Vi började redan imorse med att tömma vårt cykelskjul. Det är så himla skönt att rensa ut emellanåt. Varför blir det alltid så mycket kartonger?

När vi kände oss klara för denna gång körde vi ut till tippen med allt skräp vi samlat ihop. Där var det kö för att komma in, men det tog inte så lång tid.


Efter cykelskjulet var det verkstan/garagets tur. Där stod lite grejer som vi ska köra till löpklubbens loppis imorgon och lämna. Så de grejerna packade vi in i hundbilen för de var mer skrymmande. Ibland är det skönt att ha en stor bil som rymmer en del, så att man slipper ta släp varenda gång. Ta-da... 😊 bilen gick in, men det är inte många centimeter tillgodo, men det gick och det är det viktigaste. Så skönt när frosten kommer att ha bilen där.

Då har fyrhjulingen fått en ny plats, bilen har fått en ny plats och så var det då cyklarnas tur. De åkte in i det lilla förrådet. I det förrådet är där lite mer grejer som ska på loppis, men det tar vi nästa runda. 

Så skönt väder det varit idag. Igår regnade det som attans, men idag har det varit riktigt skönt höstväder. Helt vindstilla hela dan. Man märker att hösten är på gång, löven börjar falla nu här uppe i skogen. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...