lördag 20 juni 2020

Midsommardag...

Detta års midsommaraftonsväder går till historien som en av våra bästa. Under alla dessa år vi firat tillsammans med våra vänner är det nog ungefär en handfull gånger som vädret varit varmt och soligt och utan regn och blåst. Att kunna ha shorts och linne på sig och inta lunchen utomhus. Det är inte helt fel. Likaså eftermiddagskaffet med året midsommartårta (som ni ser på bilden) 😊.

Vi har den traditionen att vi äter sill och potatis på kvällen och då gick vi faktiskt in för då började det bli aningen kyligt att sitta ute. Sen blev det jordgubbar och spel. Förr när barnen var små och vi hade husvagn sov vi alltid över, men jag tycker det är bökigt nu när vi har Raffe och Leia och ingen husvagn längre. Vi brukar dra vidare ner till Komstad direkt därifrån, men igår körde vi faktiskt hem till Trolle Hill. Vi ska på kalas imorgon och att ha en lördag som idag när man går och fixar sånt man inte hunnit tidigare ger ro för själen. I alla fall min 😊

Vi tjänade t o m en slant idag då Mats satte ut en annons på en markis till husvagn som vi bara hade liggande. Jag överdriver inte när jag säger att det tog max tio minuter, sen var den såld.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...