onsdag 1 april 2020

Virustankar och dagens aprilskämt...

Redan onsdag och halva veckan gått. Det händer inte så mycket nu, men så är det väl för de flesta, antar jag. Vi rör oss mellan hemmet, våra jobb och affärer för att uträtta ärenden. Det blir inte så mycket mer. Jag tycker nog att den är ofrivilliga "isoleringen" eller vad man kan kalla det börjar kännas nu. En olustig känsla. Man undrar hur länge det kommer att fortsätta. Man kan bara hoppas på att det är någorlunda som vanligt till sommaren. 

Till helgen åker vi upp till Kalmar, men bara för dagen. För oss tar det cirka 2½ h att köra upp, men då kör vi genom Småland. Vi kör aldrig kustvägen, den tar mycket längre tid och är mycket tråkigare.

Första april idag och jag hittade aprilskämtet i vår lokaltidning Norra Skåne. Det var att konstrundan i Skåne som nu blir inställd ska ersättas med en konstrulle. Konsten ska rullas på lastbilar och köras runt på vägarna i städerna/byarna istället så att folk kan se dem hemifrån istället, haha... Den ansvarige för detta projekt var konstvetaren A-K Varell (akvarell) 😁😁

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...