söndag 31 juli 2022

Öland och snart hämta hem valp...

Halva semestern har gått, men jag tycker faktiskt inte att dessa två veckor bara "runnit iväg". Vi har varvat med att vara på Österlen och hemma beroende på om vi haft något inbokat, och det är faktiskt ganska skönt att komma hem emellanåt och fixa med blommor och post 😊


Dessa två veckor som är kvar händer det en del faktiskt. Imorgon lämnar vi tillbaka vår lånehund som vi haft boende hos oss sen Raffe dog i februari. Det blir nästintill ett halvår som hon varit hos oss. Det känns konstigt och samtidigt vemodigt för vi har fäst oss vid henne och hon vid oss 💗 men i slutet av nästa vecka hämtar vi hem Cindy. Tänk att hon blir hela åtta veckor nu.

Men innan dess åker vi upp till Öland några dagar. Då blir det bara Leia som följer med. När man haft två hundar i flera år känns det ovant att bara ha en hund med sig. Så enkelt på nåt sätt 😊 Planen var ju egentligen att ha en hel veckas semester uppe på Öland, men det får bli några dagar istället då förutsättningarna ändrades. Vi kanske kan ta några dagars ledigt i höst istället. Det är väldigt mysigt på Öland både vår och höst då turistsäsongen inte är igång.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...