lördag 5 januari 2019

Julen plockas bort och rena vårkänslan idag...

Vilken härlig dag det varit här nere på Österlen idag 😊 Rena rama vårkänslorna. De små shettisarna går i hagen utanför. Det är så trevligt när de gör det. Raffe och Leia tycker det är lite spännande, och står gärna vid staketet och kollar in dem. Det är inte mycket som skiljer i storlek på dem 😊 Ibland blir hästarna rädda när hundarna kommer hastigt skällande, men idag brydde de sig inte ett dugg. Gick bara lugnt och betade vidare.

Jag tog med mig möbelpolish hit för att jag tänkte jag skulle putsa upp den gamla kistan och skrivbordet nu när vi ska börja ställa iordning rummet där uppe. Nu har jag precis plockat ner alla ljusstakar jag haft uppe i fönsterna. Nu är julen slut här i alla fall. 

1 kommentar:

Herr Nilssons Fru sa...

Det var länge sedan jag hälsade på här, men nu är jag här :)
Dina underbara jyckar. Stor o helt bedårade. Min som också är stor blir bredvid dem ganska liten. De där små hästarna är så där så man bara vill gå in o gosa med dem. Är med en av mina barnbarn som rider Shettisar. Hon är blir 8 nu i januari men har ridit sedan hon var 3. Själv har jag inga hästar kvar.

Idag har det varit kalasväder här också.

Kramiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...