söndag 6 januari 2019

Ännu en lampa som får nytt liv...

Jag hittade för ett tag sen ännu en lampa i Komstad som jag aldrig sett innan. Om detta bara är en stomme och där har suttit tyg eller något annat runt om vet jag inte, men jag gillar den som den är. Lite lagom industriell stil. Mats har bytat sladd då den som satt där hade gulnat av åldern. 

Nu har jag bestämt mig för att den ska hänga i köksfönstret på Trolle Hill, men att hitta en passande glödlampa var värre. Jag har köpt och testat flera olika, men alla har varit för starka, t o m 25 W. MEN idag hittade jag äntligen en på Rusta som lyste lagom mycket och med varmt sken. Rusta kan man alltid lita på 😊 (Man ska kolla hur mycket Lumens den är på, och denna är på 180 lumens. Då blir det lagom mycket mysbelysning)

Innan vi åkte hem idag kom även den gamla kistan på plats uppe i allrummet. Den var ganska så skitig, men nu är den både rengjord och upp-putsad med möbelpolishen 😊 Det känns så bra att återanvända mycket av det gamla som redan finns i huset. Även skrivbordet gjordes iordning och kom på plats, men det visar jag senare.

1 kommentar:

Pillusan.blogg.se sa...

Vad fint det blir. Kul med lampan. Att kunna återanvända och förnya. Ha en fin dag. Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...