söndag 29 juli 2018

En helg i Kalmar...

 Vi körde upp till Kalmar igår för att träffa Rebecca och Pete denna vår sista helg innan vi börjar jobba igen. Som jag skrivit förut så är Kalmar så himla fint och mysigt. Vi gick ut och åt på kvällen på Thai Silk. En thairestaurang som är både min och Rebeccas favorit 😊 Efter att vi ätit gick vi en skön promenad runt Kvarnholmen. Vi gick ner till hamnen där man ser bron och Öland. Det var lugnt att komma ner där mot inne i stan där det var fullt med folk. Det märks tydligt att det är årets sommarstad.

 Alla dessa trähus 😊 i olika storlekar.

Ni ser att det är två katter? 😊
 Vid Kattrumpan brukar Rebecca och Pete cykla och bada nu när det varit en sån varm sommar. De trivs bättre där än i Kalmarsundsparken. Det nya bostadsområdet i bakgrunden heter Varvsholmen.

Det tog lite tid innan vi hittade de välkända "TrippTrappTrull-husen" på Fiskaregatan. De brukar tydligen finnas på vykort. De är ända från 1600-talet. Helt galet när man tänker efter att de har kunnat bevaras så länge. 

En av anledningarna att vi åkte upp var också att vi skulle gå på några lägenhetsvisningar tillsammans med ungdomarna idag. Det är bra att känna in de olika bostadsområdena. Nu är vi hemma igen och vardagen hägrar runt hörnet... 😶

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...