söndag 5 mars 2017

Vårlängtan och skidsemester...

Helgen har tillbringats nere på Österlen. Det är så skönt att komma hit på helgerna, och jag längtar tills det blir varmare och jag kan börja jobbet med mina odlingslådor. Planeringen var att vi skulle rensa i källaren och köra nån runda till tippen och det gjorde vi igår. Vi hann bara en runda för att sen hade jag styrelsemöte med Newfoundlandsklubben, men det blev en bra början i alla fall. Det har bara varit så dåligt väder här så man vill ju inte vara ute precis. Det är bara de fyrbenta här som inte bryr sig om det, se bilden ovan 😃 

Nu är det förmiddag och det är Vasaloppet som gäller. Kul att kolla på det varje år och ha det som tradition. Sen blir det hemfärd i eftermiddag.

Har jag nämnt att vi ska till Åre om några veckor? Det ska vi i alla fall. Det ska bli så skönt att komma iväg och ha några dagars semester. Även om jag längtar som en tok efter våren, så ser jag fram emot denna resa. Jag har inte åkt skidor på två säsonger är det nog nu, så det ska bli kul. Vi ska åka tåg! Vi är ju ingen kollektivtrafikfamilj, om man säger så, så det blir ett äventyr bara det. Vi har varit i Åre två gånger förut, men det är många år sen. Det var när barnen var små.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...