torsdag 30 mars 2017

Änder i dammen...


Ojoj, det har dykt upp änder i dammen. Det känns inte så bra inbillar jag mig, men det ser ju mysigt ut. Tänk om de skitar ner vattnet för fiskarna. Vi brukar vara förskonade från "främmande" djur på tomten då hundarna skrämmer bort dem. Jag tänker då i första hand på andras katter. De här änderna brukar kanske vara här på våren, vad vet jag. Ändpar har ju en tendens att komma tillbaka till samma plats varje vår. Vi får väl se...

Ikväll är det årsstämma med jobbet. Det har varit kvällsjobb tre kvällar denna vecka. Lite för mycket, men så kan det såklart hopa sig ibland. I alla fall så bär det snart iväg till Åre några dagar. Ska bli skönt att komma iväg. Vi har inte varit i Åre på flera år, det var när Rebecca och Aron var små.

1 kommentar:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Er damm är så fin! Vad roligt att kunna ha fiskar i den. Jag nöjer mig med grodorna. Ett vattenfall hade ju varit nice. Läste att du har det.
Om jag kommer neråt dina trakter får jag nog leta upp var du bor och hälsa på. Om det är ok för dig alltså! Önskar dig en fin lördag.
Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...