söndag 2 juli 2023

Några dagar i Kalmar...

Det blev några dagars paus här medan vi var uppe i Kalmar och hälsade på Rebecca och Fredric. Vi körde upp i onsdags och kom hem igår. Det skulle vara SM i boule i Kalmar nu några dagar så hela centrum var full med uppbyggda boulebanor. Det hade körts dit 300 ton grus hörde vi på radion. Det börjar idag och håller på till den 8:e. 


Det är alltid något evenemang på gång i Kalmar under sommaren. Trevligt med de här sommarstäderna där det händer så mycket 😊


I fredags skulle vi ut och äta på en restaurang på Varvsholmen tillsammans med Fredrics föräldrar så vi parkerade vid Kattrumpan och gick över bron till Varvsholmen. Fin utsikt mot den gamla bebyggelsen på Ängö.


När Rebecca och Fredric flyttade in i sitt hus ingick där ett spabad som de ville att vi skulle hjälpa dem med att få igång nu när vi var där. Så vi tömde ut det gamla vattnet och rengjorde badet. Det tog en himla tid att tömma det, men desto fortare att fylla det. Där är inget bevattningsförbud i Kalmar så vi kände inte att vi behövde ha dåligt samvete när vi skulle fylla det 😊 (men det hade vi ändå...)

Vi hade också köpt ett startkit med de medel som man behöver så nu är det klart att användas. Det är ett jättefint spabad som nog är relativt nyinköpt av de förra ägarna.

Ni som har följt mig här minns kanske att vi hade ett på gården som vi använde relativt flitigt. I alla fall mer medan ungdomarna var hemma. Jag ska inte sticka under stol med att jag ändå blev lite sugen på ett nu när vi höll på med detta. 


Då har en vecka gått av min semester. Tre kvar 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...