måndag 26 augusti 2019

Landningsbanan funkar igen...

Våra spotar i trädäcket har inte funkat på hela sommaren. Lite tradigt, men på sommaren gör det inte så mycket för det är så ljust ändå, men nu när den mörka årstiden börjar närma sig så är det ju trevligt om det funkar. 

Vi var en runda på Lantmännen i Tommarp i lördags och där för de just det sortimentet. Mats var egentligen inte helt säker på vad det var som felade, men vi köpte en ny transformator, tror jag det heter. I alla fall så funkade det när vi kopplade in denna nya 😊 Dessutom hade vi en skymningstimer liggande också sen tidigare som vi inte hade kopplat in, men det blev gjort också nu. Så nu tänds landningsbanan (som vi kallar den) när det mörknar och släcks sen igen när det börjar ljusna. Känns så bra när sånt där blir gjort som vi inte blivit färdiga till innan.

Vi pratar mer och mer på allvar nuförtiden hur det skulle vara om vi flyttade till Komstad permanent. Hade vi trivts? Det tror jag att vi hade gjort. Vi hade i alla fall fått ett väldigt billigt boende även om såklart driften hade höjts något mot vad den är nu. Mats kan utgå från sitt arbete var som helst, men jag hade fått söka jobb där nere i så fall. Känns ändå lite konstigt att tänka sig att lämna Hässleholm, det är ju här man är född och uppvuxen och har alltid bott. 

2 kommentarer:

Rebecca sa...

<3

Pillusan.blogg.se sa...

Jisses vad snygg landningsbana. Superläcker!
Sån skulle jag med kunna tänka mig!
Ha det gott. Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...