torsdag 22 augusti 2019

Jag vill fortsätta...

Lilla Leia har blivit stor nu

Brottningsmatch mellan de där två
Jag förhastade mig häromdan när jag skrev att jag skulle sluta med bloggen. Jag ångrade mig nästan direkt när jag skrivit det, men det var en dålig vecka förra veckan 💗 Både kroppsligt och själsligt om man säger så. Jag var krasslig halva förra veckan och hela helgen låg jag i feber och hosta. I tisdags var jag hos doktorn som konstaterade att jag hade början till lunginflammation så jag fick penicillin och råd till att stanna hemma hela veckan ut. Så där är jag nu. Penicillinet har börjat verka och jag har mer ork, men jag blir ändå fort trött och får hostattacker emellanåt som heter duga. 

Under alla dessa år jag jobbat, har jag aldrig varit hemma en hel vecka. En hel vecka, det är ju helt galet i min värld, men det viktigaste nu är att bli frisk. Jag hoppas jag är så pass bra att jag kan jobba på måndag. Som jag skrev är det någon bakterie som härjar på jobbet, då det är flera som varit riktigt dåliga och flera som fått lunginflammation. Någon har t o m legat inne på sjukhus. Nu får man hoppas att jag var den siste som blev sjuk.

Nu hoppas jag också att ni den lilla skara som följer mig här vill fortsätta att läsa om vad som händer i den Johanssonska världen ett tag till. Allt med djur, husrenoveringar, resor eller vad den nu kan vara. Det kanske t o m blir en nystart 😊

1 kommentar:

Pillusan.blogg.se sa...

Yes! Skönt att du är tillbaka.
Jag blev glad.
Trevlig helg och krya på dig kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...