söndag 4 augusti 2019

Det sista av sommaren, känns det som...

Vi har haft en skön helg på Österlen. Jag har inte varit här sen jag började jobba efter semestern, men som tur är har Mats varit här och vattnat och klippt gräs nu när han haft semester. Nu är dock semestern slut även för honom och vardagen börjar igen imorgon.

Fastän vi kopplat av har vi ändå fått en del gjort här. Alla fönsterna är putsade och igår fick vi upp sånt där på väggarna som vi inte blivit färdiga till innan. Bland annat kom handdukshängaren i köket upp på sin plats igen sen köksrenoveringen. Den är inte så vacker, men jag sparade den ändå ifall ifall vi skulle sätta upp den igen och nu blev det så. Handdukarna måste ju ha sin plats 😊

Sen kom även paradhandduken upp...

Vi hade goda vänner på besök här igår. Vi hade som himla tur att vi kunde sitta ute och äta. Sen fick vi fly in i lusthuset när skyfallen kom. Det där lusthuset är verkligen räddaren i nöden här nere. Efter regnet kom en av de vackraste regnbågar jag sett. Riktigt fin 🌈 Där var faktiskt två stycken för där var en diffusare utanför den väldigt fina.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...