söndag 18 november 2018

Hallrenoveringen fortsätter...

 Hallrenoveringen nere i Komstad fortsätter även denna helg. Nu känns det verkligen som det inte är så jättemycket kvar 😊 Väggarna blev klara förra helgen. Denna helg blev taket klart. Nu ska elektrikern komma och sätta upp spottarna som ska vara i taket. Även snickeriet runt trapphålet upp till ovanvåningen fick Mats till det snyggt. Det ska målas i samma vita färg som väggarna. Även rören som nu är i kopparfärg ska målas vita. Även om kopparfärg är snyggt, så vill jag inte att de ska synas. I vitt kommer de att smälta in med väggen, hoppas jag.

Under trappan ska det upp en hatthylla som ursprungligen satt i den andra hallen. Den har jag sparat såklart. Inget vintage får förfaras 😊 Den var i precis rätt längd och kommer att passa perfekt. Det satt en hatthylla även i denna hall när vi tog över huset. Den satt på den vänstra långväggen där panelen sitter nu. Den gjorde att det var ganska så trångt när man skulle gå in på toaletten. Den hatthyllan har också fått nytt liv. Den sitter numera uppsatt i Arons lägenhet som vi renoverade ifjol.  

Det som är kvar nu är lister vid golv och dörrhål. Även lite målning kring det. Det är minsann inte mycket kvar. Kanske det blir klart till jul ändå... 😊 Sen ska det upp räcke också, men det blir en annan historia. Räcke i smide ska det bli, så långt har vi bestämt. Vi har fått nys om ett smidesföretag i närheten, men vi har inte kontaktat dem än.

Nu har jag inte bara hunnit med att vara i Komstad denna helg. Nä, igår hade vi styrelsemöte på Newfoundlandsklubben så då blev det ca 20 mils körning Skåne runt. 

1 kommentar:

Pillusan.blogg.se sa...

Spännande att följa renoveringen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...