lördag 23 juni 2018

Årets midsommarfirande...

Här ligger de fint utanför stugan
Oj, vilket hopp det blev sedan jag var här inne och skrev senast, men så blir det ibland. Annat kommer emellan. Jag har haft mycket att göra på jobbet denna vecka och sen kom midsommarhelgen. I torsdags kväll kom Rebecca och Pete för att fira midsommar hemma med oss. Som vanligt var vi hos goda vänner i Fårabäck som ligger vid Rinkaby/Åhus. Årets tårta blev en Noblessetårta som Camilla gjort. Väldigt god och smarrig 😊

Både Raffe och Leia var med igår. Leia har ju aldrig varit på nåt ställe förut med så mycket liv och rörelse. Det var mycket intryck för henne att ta in, men hon var jätteduktig. Vi körde direkt därifrån igår kväll till Komstad där vi är nu. Vi var framme här kl 1 inatt så det blir en slappedag här idag. Både för oss och hundarna. Man märker att de också är trötta idag av alla intryck igår. Vi tänkte faktiskt köra en sväng till Simrishamn i eftermiddag och visa Pete. Där är så fint och mysigt. Sen får vi grilla nåt ikväll och kolla på fotboll såklart. Sverige mot Tyskland ikväll. 

Det första jag gjorde imorse efter att jag gett hundarna mat var att gå och kolla in jordgubbarna. Där var massor! Både helklara, halvklara och många som komma skall 😀 Så redan nu har vi ätit jordgubbar till gröten imorse och sen till efterrätt efter lunchen. Så söta och goda. Det är något visst med att ha sina egna som man bara kan gå ut och hämta.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...