torsdag 1 september 2016

Tillträdesdagen...

Baksidan känns ganska så pampig med dessa höga fönster som tillhör vardagsrummet.
 Idag har vi så fått nycklarna till vårt nya hus. Efter mötet hos mäklaren körde vi upp till huset tillsammans med förre ägaren och gick igenom en massa praktiska saker om huset som vi behöver veta. Nu när vi kommit så här långt känns det som vi tagit rätt beslut. Vi kommer verkligen att trivas här uppe i skogen. Man får samma lugna känsla som när vi kommer till Österlen och det är precis det vi vill ha :-)

Ett lusthus kommer vi att ha här också nu och inte bara på Österlen :-)
 En viktig sak som vi gick igenom var fiskarna. Det är en hel vetenskap kring dammen och fiskarna, så vi får nog ta lite efterhand och speciellt också sen när vintern kommer. Tur att han som vi köpte huset av inte flyttade så långt. Han får komma och hjälpa till och visa oss när det är dags. Det här med damm och fiskar är något helt nytt för oss.

 Sovrummet har en egen liten altan. Där tänkte vi nog ställa våra två Chapman-stolar. Där är ett trädäck längs med hela baksidan och sen ytterligare en mindre uteplats på motsvarande sida som sovrummet har på denna sida. 

Många fiskar är där i dammen. Vi körde upp till huset ytterligare en runda ikväll med lite grejer och då var hundarna med. India var på väg ner i dammen direkt. Jag fick precis tag i henne när hon skulle gå i...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...