lördag 10 september 2016

I flytt-tagen...

Ja, vad kan man säga... Det mesta i vårt liv kretsar nu kring flytten. Idag har vi flyttat en del stora grejer. Våra fåtöljer, soffbordet, utemöblemanget och gästsängen på Rebeccas rum. Vi passade på med det nu när Aron varit hemma. Nu har han åkt tillbaka till Kalmar. Han trivs där i sin lägenhet. Det är bra :-) På måndag börjar hans skola igen efter några veckors praktik.

Vi tänkte om med vårt soffbord. Vi var inne på att sälja det, men vi behåller det så länge. Vi satte in det till den nya soffan och det blev inte så dumt faktiskt. Det är likadant med byrån på Rebeccas rum. Vi ska prova att sätta gästsängen på ett annat håll i loftrummet. På det viset hoppas vi på att byrån får plats. Det är inte lätt med snedväggar. Det känns som vi har kommit en bra bit på vägen med vår flytt. Jag kände mig stressad tidigare i veckan, men vi har faktiskt ganska gott om tid när man tänker efter. Vi behöver inte stressa...

Imorgon blir det nog en tur ner till Österlen. Det huset behöver också ses till :-) Jag har också en del grejer som ska ner dit istället för till nya huset.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...