lördag 12 mars 2016

Bygga hundgård...

 Nu när våren äntligen börjar komma kan vi börja vårt arbete med att bygga hundgård i Komstad. Vi har planerat detta under vintern. Som det varit har hundarna alltid fått följa med vart än vi ska åka nånstans då vi inte haft nånstans att stänga in dem. Jag kan inte ha dem inne och i källaren vill jag heller inte stänga in dem.

 Vi får flytta på planteringslådorna som Mats byggt. Tyvärr får vi ta bort det lilla växthuset, men ska sanningen fram så är det i så pass dåligt skick att det hade inte hållit många år till. Tanken är att vi ska bygga ett nytt. Begagnade fönster har vi gott om uppe på vinden. Säg det som inte funnits här i huset nu när vi rensat ut :-) Eventuellt kan vi utnyttja hundgårdens ena kortsida till växthusbygget. Det visar sig så småningom om det funkar. Det kommer jag att lägga upp här på bloggen i sådana fall :-)


Hundgården kommer att ligga längs med garagets långsida. Vi kommer att göra upp ett hål i väggen så att hundarna kan gå in garaget. Halva garaget kommer att utnyttjas till detta. Det kommer att bli kanon när det blir klart. På detta viset blir också garaget uppfräschat :-)

 Våren har kommit längre här än hemma i Hässleholm. Vintergäcken är i full blom :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...