lördag 14 november 2015

Vilsna själar...

Efter gårdagens hemska terrordåd i Paris undrar man vart världen är på väg! Det finns alldeles för många vilsna själar ute i världen. sorgligt nog.

Vi tänder ljus ikväll
Vi hade inga speciella planer för helgen. Jag började röja och plocka undan där hemma i förmiddags, men sen efter lunch körde vi ner till vårt Österlen :-) Jag räknade ut att det är bara två veckor kvar till första advent och då vill jag ha fönsterna putsade och fina innan alla stjärnor och ljusstakar ska upp. Så det har vi gjort i eftermiddag :-) Putsat fönster med vår Kärcher, eller Mats har gjort det rättare sagt. Med en maskin tycker männen det är roligare :-) Jag plockade undan och satte tillbaka alla grejor. 

Innan det blev för mörkt körde vi bort till Gyllebosjön och gick en runda med hundarna. Där var ovanligt mycket folk ute i farten. Sjöfåglarna som hade landat i sjön höll ett sånt himla oväsen så man hörde knappt vad man tänkte :-) Hundarna har legat däckade sen vi kom hem, så fastän rundan inte var så jättelång så tog det på krafterna  och hjärnverksamheten verkar det som :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...