fredag 4 februari 2022

R.I.P våran älskade Raffe...


Imorse fick vi ta ett hårt beslut. Det var inget svårt beslut för innerst inne vet man att det är det rätta, men det gör det inte mindre jobbigt för det. Dina krämpor blev till sist för stora. Nä, en hund likadan som Raffeman kommer vi aldrig att få igen. Varje hund är unik på sitt sätt.

En pajas från början till slut, så var ditt liv 💗 Fortfarande lika ung i sinnet, men kroppen åldras vare sig man vill det eller ej.


Nästa månad skulle han blivit nio år. Vi är så glada och tacksamma för varje år. Vår gamle Chapman blev sju år. Tre månader efter att han dog föddes Raffe. Vi satt på en buss upp till Göteborg för att gå på musikal när Monika ringde och berättade att kullen var född. Vi satt där på bussen och föreslog olika namn och vi visade kort som Monika skickat för det äldre paret som satt bakom oss, haha... Vilka minnen!  Till sist kom Mats på Ralph Lauren, och så fick det bli. Det passade perfekt 💗


Han åkte på ett bananskal hela sitt liv den hunden. Femåriga India fick vi "på köpet" vilket visade sig vara ett trumfkort. Hon blev snabbt en del av vår familj och uppfostrade den lille valpen ypperligt. Allt lärde han sig av henne. Man minns när han som liten hängde henne i hasorna och sprang som en tok runt henne. 

Han var själv betydligt hårdare mot Leia när hon kom in i vår familj än vad India någonsin var mot honom.


Ja, det är så många roliga minnen man har 💗 Hans första sommar i husvagn i Rigeleje. Den superheta sommaren när vi varje kväll åkte till Gyllebosjön för att hundarna skulle få bada och svalka sig. Promenaderna på Ravlundafältet när han springer nerför slänten och ut i havet. Bland annat...


Våran lille parvel med det största hjärtat 💗

1 kommentar:

Pillusan.blogg.se sa...

Finaste Raffe. Jag vet hur ont sorgen gör. Men det enda man måste finna frid i är att den som hade ont inte plågas mer.
Aldrig nånsin glömmer man dem man älskat av hela sitt hjärta.
Stor kram från mig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...