lördag 5 februari 2022

Leia...

Det har varit så tomt här idag utan Raffemannen. Man tänker hela tiden att han ligger där ute på verandan som han brukar, men där är ingen. Fokus blir nu att hitta en bra lösning för Leia här hemma. Hon har aldrig varit själv. Raffe har alltid varit där.

Vi har märkt på henne att hon varit lite låg idag. Det är inte samma fart i henne som det brukar vara, men det är inte så konstigt. Hon saknar sin trygghet.


Men hon blev samma glada Leia igen när vi körde bort till Aron i nya huset idag. Mats har varit där och hjälpt honom att snickra och jag hade fått i uppgift att komma bort med lunch till dem. Det var så roligt att se för när vi kom dit så blev hon så himla glad av att se Aron 💗 Hon har aldrig varit där förut, men hon gick lugnt runt och tittade. Sen la hon sig till ro medan vi åt. När vi ätit klart körde jag och Leia bort till Hässleholmsgården och gick en längre runda. Då var det en himla fart på henne.


En sak som jag lagt märke till när den gamla hunden försvinner, det är att då blir den yngre hunden vuxen med ens. Det märktes så tydligt när India dog och Raffe blev själv. Den där valpfjantigheten med vissa lekar försvann. Lite svårt att förklara men där blir en förändring. En annan grej var att han tog över hennes liggplats på golvet bredvid min säng. 

Så himla skönt att det är söndag imorgon. Ytterligare en dags ledigt innan en ny jobbvecka sätter igång.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...