söndag 20 februari 2022

Då var denna helgen över...

Då var helgen över med nattgäster, kalas och allt vad det drar med sig. Allt gick hur bra som helst. Nachogratängen á la veganstyle som vi bjöd på blev väldigt uppskattad och till efterrätt blev det hemmagjorda semlor 💗

Rebecca fick så fina presenter och den gula resväskan hon fick av oss blev godkänd 😊

Eftermiddagen blev dock inte så slappig som vi tänkt oss. Mats såg ett inlägg på FB att där var mycket vatten i Tommarpsån nere på Österlen. Av erfarenheten från våra tidigare översvämningar kan det då innebära att vi får vatten i källaren igen så han tog ett kort med vår larmkamera och då såg det ut som där hade varit vatten så vi bestämde oss snabbt och lätt att vi kör ner till huset och kollar hur där ser ut. Så ca en timme senare var vi på plats. Källaren var fuktig och man kunde se att där varit ca 10 cm vatten. Inget hade blivit fördärvat men det är så himla trist när vi precis fått källaren sanerad sen förra översvämningen i början av december. Nä, detta är ett problem som vi inte haft, men som vi måste göra något åt.

Det var ett bra beslut att vi körde ner. Nu har vi ställt allt iordning och avfuktaren är igång.


Att använda sig att dagens teknik är inte helt fel. Så himla praktiskt att ha den möjligheten att man kan ta ett kort och kolla så att allt ser ok ut.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...