torsdag 23 september 2021

Mycket Hemnet nu...

Vilket ruggigt väder det är ute ikväll. Det blåser och regnar som bara den. Vi var bara tvungna att tända en brasa 😊 för mysets skull.

Rebecca har kommit hem ikväll. Hon är ledig imorgon och ska jobba några timmar både lördag och söndag, men det kan hon göra här hemma på Trolle Hill. Det är roligt när hon kommer hem. Imorgon skulle hon visst träffa några gamla kompisar. 

Som jag berättat förut har Aron köpt hus och ska flytta i början på det nya året. Nu är det även förändringar på gång uppe i Kalmar. Rebecca och Fredric letar efter något gemensamt boende. Så nu är det fullt fokus på Hemnet och mäklarnas hemsidor 😊 Prisläget mellan Hässleholm och Kalmar skiljer sig helt klart. Det är dyrt om man vill bo inne i Kalmar. 1:an som Rebecca hyrde från början låg centralt. 2:an som hon köpte som hon har nu ligger också nära stan, men ändå lite längre ifrån för att inte priset skulle dra iväg. En marklägenhet eller radhus är ju vad de är intresserade av nu.



Även Färjestaden är ett alternativ. Det går lätt att pendla därifrån till Kalmar 😊


Spännande. Ja, vi får se vad detta landar i till slut. Hur ska Mats och jag ha tid att jobba när vi måste hjälpa alla att flytta...? 😂😍

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...