lördag 28 augusti 2021

Ut med gamla duschen...

Här kommer en "Före bild" i dess sanna mening 😀 Nu är projekt Dusch i Källaren påbörjat. I det gamla pannrummet satte mina föräldrar in en duschkabin när jag var barn. Från början när jag var riktigt liten hade vi utedass, men senare inreddes en toalett i det gamla skafferiet uppe i huset, men bara toalett, ingen dusch. Så det blev ju ett riktigt lyft när vi kunde duscha också 💗

Lustigt nog använder vi denna dusch på sommaren ganska ofta istället för "finduschen" inne i huset. På nåt sätt är smidigt att gå ner i källaren och vaska av sig där när man är skitig och dan när man jobbat i trädgården eller när vi varit iväg och sprungit borta i skogen. Vi vill absolut inte ta bort den, men nu ska det få sig ett lyft där nere.


Denna helgen hinns det inte med så jättemycket, men nu är allt i alla fall borttaget och nerplockat från väggarna. Den gula färgen ska vi försöka få bort så mycket som möjligt av och taket har Mats börjat att skrubba då det är svart av allt sot sen det eldades där nere. Så det är mycket jobb kvar innan det roliga börjar.


Vi är ännu inte på det klara med hur vi ska ha det, men det lutar mot en duschvägg av glasbetong. Själva duschhörnan kaklar vi nog också. Sen återvinner vi Arons tvättställ och spegelskåp som var i hans toalett i lägenheten när han bytte ut den inredningen ifjol.

Källaren i Komstad får ta sin tid. Vi har ingen panik, men tvättstugehörnan är klar sen innan och nu börjar vi med duschhörnan 😊 Så himla kul att det börjar ta form där nere också.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...