tisdag 10 augusti 2021

Öland...

Jag börjar packa lite ikväll, men får ta det mesta imorgon 😊 för imorgon eftermiddag kör vi upp till Öland. Vi var där senast en runda i maj, så det ska bli mysigt att komma upp där nu. Inte så dumt heller att dra ut på sommaren och semesterdagarna så mycket man kan.

På torsdag kommer Rebecca och Fredric till stugan och övernattar. Då har de kommit så pass långt på sin vandring "Fyr till fyr". Blir spännande att höra allt vad de varit med om längs vägen. Efter stugan har de bara två dagars vandring kvar tills de är framme vid Långe Jan.


Det är mycket grejer som ska med denna gång. Ett soffbord, en matta, en ny kaffekokare bland annat och sen en massa mat känns det som. Jag var och handlade det mesta igår. Det är rätt skönt att slippa handla så mycket när vi är där, bara stödhandla lite på Ica i Mörbylånga. Sen har hundarna en kasse med diverse ting som ska med plus en back med hundmat. Jag vill vara safe när det gäller hundarna. Jag har alltid med typ Jodopax, ögonsalva, salva till fukteksem och kammar och saxar. Det är nog lite sjukt men det känns bra att med lite såna grejer. Tur att vi har stor bil och det mesta ska ju inte med tillbaka igen 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...