lördag 14 augusti 2021

Långe Jan...

I eftermiddags körde vi ner till Långe Jan och hämtade upp ungdomarna som nu nått sitt mål. 19,5 mils vandring blev det totalt på 8 dagar. Helt otroligt så duktiga de varit 💗 De har verkligen sett och lärt sig mycket om Öland under denna veckan. Det är nästan så man själv hade velat ut och vandra. Nog inte så långt, men kortare etapper. Det finns ju så mycket fina vandringsleder här i södra Sverige. Man behöver ju inte åka så långt iväg om man inte vill.


När vi hämtat upp dem körde vi tillbaka till stugan igen för att äta och plocka upp en del grejer som de lämnade kvar här igår. Efter att vi ätit skjutsade vi hem dem till Kalmar igen, så nu är "vår lilla del" i det här vandringsäventyret klart 😊 Det var roligt att vi kunde vara här när de kom så här långt och hjälpa till lite med mat och skjuts.


Man ser det inte på denna bilden, men där var mycket folk i Ottenby idag och det blåste som bara den. Imorgon kör vi hem och på måndag är det tillbaka till jobbet igen. Jag längtar faktiskt hem nu ikväll. Det är som de säger. Borta bra men hemma bäst 💗 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...