onsdag 25 augusti 2021

Googlat på homestyling...

Det finns ett konto på instagram som heter Homestyling.se. Där kan man få många bra tips om vad man kan göra inför en lägenhetsfotografering 😊 Nu låter man jättegammal, men tänk så lätt det är att hitta allting på nätet nuförtiden. Det kvittar vad det än är man letar efter så finns det där. Jag har googlat en del om homestyling och det finns ju massor av tips att läsa om.

Jag har försökt att hitta likheter med hur det är hemma hos Aron. Det är mycket med höga eller stora runda vaser på soff- och matrumsbord med kvistar, ax eller blommor i. Här har man lagt fram några tallrikar och bestick också.

 

Denna sängmiljö är ganska så lik hemma hos Aron även om han inte har sängen utmed väggen. Liknande nattduksbord och svart sänglampa på väggen. Här har de satt en liten vas med grönt i. Ett par böcker skulle man också kunna lägga på nattduksbordet.


Här har de ställt upp en skärbräda och underlägg på köksbänken. Jag har likadana underlägg som jag beställde för några månader sen från Newport. Ett sånt kan vi kanske använda. Lite oljor och en kruka med basilika kanske?


Ja, det är egentligen bara fantasin som begränsar. Lite roligt är det allt 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...