torsdag 12 november 2020

Skaffat larm...

Idag har det hänt grejer här på Trolle Hill 😊 Vi har installerat larm här hemma. Vi träffade en säljare häromkvällen som gjorde en säkerhetsgenomgång och vi bestämde oss för att installera larm här hemma. Vi har haft våra funderingar på detta innan eftersom vi bor som vi gör, mitt i skogen. Det kan kännas tryggt med ett larm och speciellt när jag är själv hemma. 


När vi flyttade till gården fanns det larm där, men vi använde det inte speciellt mycket så vi avslutade det. Tekniken kring hemlarm har verkligen utvecklats en hel del sen dess känns det som. Nu kan man sköta allting via appen. Stänga av och på, se innetemperatur, titta till hemmet via kameror, bli meddelad när någon kommer hem bland mycket annat. Det finns många funktioner. En bra funktion är att när man går och lägger sig sätter man på skalskyddet som det heter. Då kan man röra sig fritt inne, men om det öppnas någon dörr eller fönster går larmet. En uppsatt röstenhet gör att man då får kontakt med larmcentralen direkt. 

Nu blev det inte bara larm här på Trolle Hill utan även i Komstad. Där nere har det nästan känts ännu mer befogat då vi inte bor där och kan hålla koll. Min fasa är att vi kommer ner där och nån ruta är sönderslagen i källaren. Det kommer att kännas skönt att där är larmat framöver 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...