torsdag 5 november 2020

Köksplaner del tre...

I eftermiddag var vi spända minsann 😊 Då var det dags för vårt andra möte med kökssäljaren som vi träffade för ett par veckor sen hemma hos oss. Nu hade han ritningarna klara och vet ni vad... vi gjorde inte en enda ändring. Han hade klart för sig precis hur det skulle se ut och hur vi ville ha det 😊 Tänk så fint det kommer att bli och så mycket mer skåputrymme vi kommer att få.


Kanske lite svårt att se på bara ett prov, men så här ser luckan ut. En vit lucka med en grepplist i aluminium. Vi slipper välja handtag haha... Den lilla plattan är bänkskivan. Det blir kompositsten på den. Vi har aldrig haft en ljus bänkskiva förut, så det får det bli denna gång. Det kommer att passa fint ihop med vårt mörkare klinkergolv.

    
    
Vi valde faktiskt kakel också när vi ändå var igång, så nu är det också klart. Vi är snabba på att välja 😊 Det har vi alltid varit, vad det än är vi ska köpa. Det blir en rektangulär vit platta. Inte slät, utan med en mer oregelbunden yta som det är lite mer liv i. Jag tror att plattan är ca 5-6 cm x 20 cm nånting. Plattorna ska sättas omlott, eller halvförband som det också kallas, och med en ljusgrå fog.



Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...