torsdag 17 maj 2018

Öland och Österlen...

Redan torsdag idag. Som vanligt flyger dagarna iväg, men det är bättre det än att det segar sig fram. Helgen som kommer blir det lite farande för oss hit och dit. Som vanligt kanske jag ska säga. Det är nuförtiden mer regel än undantag, tycker jag, att vi far mellan hemmet, Österlen och Öland. Det blir allt det faktiskt. Vi ska upp till Öland och klippa gräset. Samtidigt passar vi på att ta med cyklar till Rebecca och Pete så att de kan cykla runt i Kalmar nu när det är sommar. Jag har nog inte skrivit det här, men i fredags kom Pete från Irland. Han ska bo här nu är det tänkt. Vi tycker det är skönt att de är tillsammans igen och att Rebecca slipper bo ensam i Kalmar. 

Sen blir det även en runda ner till Österlen och klippa gräset där. Fram till midsommar är det ju alltid mycket gräsklippning. Det roliga var att Mats bestämt sig för att inte göda gräsmattan i Komstad i år. Just för att den inte skulle växa så förbenat, men då har bonden gödat åkern utanför så hela vår baksida var full med små vita gödningskorn när vi kom dit för några veckor sen. Så nu växer gräsmattan så det knakar, men fin och grön är den i alla fall 😊

Sen på söndag blir det till att hämta lilla Leia 💗 Då är det skönt att ha allt detta gjort, för sen vill jag bara göra lite lagom långa bilturer med henne i början. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...