tisdag 22 maj 2018

Det blir mycket Leia...

Än så länge får hon plats under stolarna 😊
Det kommer att bli mycket Leia här på bloggen framöver känner jag 😊 Det blir ju så att mycket kretsar kring henne nu. Allt är nytt, både för henne och för oss. Nya rutiner och vanor måste skapas. Än så länge funkar allt bra. Hon äter bra, leker och sen sover en stund. Hon har fattat att vår veranda är utgångspunkten. Där dricker man och det är där hon sover mest också. 

Denna tid på året och detta väder är ju perfekt för att skaffa valp. Det är varmt och skönt att vara ute tillsammans med valpen. Vi har faktiskt inte varit inne speciellt mycket sen hon kom. Vår veranda är guld värd helt enkelt.

Jag längtar så till helgen när vi ska köra ner till Komstad. Där har vi hela baksidan inhägnad, så där är faktiskt bättre än här hemma ur den aspekten. Sen är det sämre att vi har en trappa upp för att komma in i huset, men vädret ska vara så fint så jag tror inte vi kommer att vara inne så mycket. Sen tänker jag att de ska sova ute i hundgården på natten, likadant som här hemma. Det blir nytt för Raffe. Spännande!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...