onsdag 1 juni 2022

Öppen Trädgård i år...

Regnet öser ner där ute. Skönt att det var uppehåll innan ikväll så att vi kunde vara ute lite. Det är fortfarande mycket mygg här på kvällarna. Helt plötsligt blir de för närgångna, och då är det bara till att gå in.


Idag är det första juni, årets första sommarmånad. Nu vill man ju att den där sommarvärmen ska komma också så man kan klä sig lite tunnare, men den kommer väl 😊Än så länge känns det också väldigt långt kvar till semestern. Det är väl åtta veckor, tror jag.

I söndags när det var Morsdag var vi och fikade på Boevas Trädgårdscafé i Finja. Ett jättemysigt ställe som vi helt missat. Där var massor med sittgrupper utplacerade i den helt otroligt vackra trädgården. De har varit med i Öppen Trädgård som tidningen Land anordnar, men vi har aldrig varit där fastän det är så nära. Du kan läsa mer om Öppen Trädgård HÄR. I år ska det bli av igen efter att det inte varit sen pandemin. Enligt artikeln ska det vara den 17 juli i år, så då får man hålla koll på vilka trädgårdar i närheten som är med i detta 😊

Tyvärr så glömde jag helt bort att ta några bilder, men helt klart värt att besöka om man är fikasugen och trädgårdsintresserad.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...