lördag 25 juni 2022

Midsommardag...

Då har vi firat Midsommar i år också ute i Fårabäck. Det var lika mysigt och trevligt som det brukar vara och vilket kanonväder det var igår. Det är minsann inte ofta det är över 20 grader, strålande sol och blå himmel hela dan. Detta år kommer vi att minnas långt framöver 😊

I år var det som vanligt igen med gemensam midsommardans och lotteriförsäljning. På kvällen är det sen dans på den lilla dansbanan, men vi kom aldrig så långt att vi gick dit, men vi hörde musiken.

Vi körde inte därifrån förrän klockan var halv tolv så vi kom fram till Komstad vid halv ett på natten. Då var det bara att packa in våra grejer och gå och lägga sig.

Vy över havet vid Baskemölla. Vi parkerade där och tog stigen ner.

Då vi inte varit här nere på två veckor kan ni säkert föreställa er hur högt gräset var, så idag har det mestadels stått trädgårdsarbete på schemat. Mats klippte gräs och kanter och jag rensade rabatter och uppfart så nu ikväll är här faktiskt jättefint. Vi har såklart inte hunnit med allt, men mycket. 

Lite överraskande kom Aron ner hit idag. Efter att vi ätit lunch körde vi bort till ett ställe som heter Olaols Gelato. Det är en stor gammal gård som är renoverad till ett glasscafé. Man kunde sitta inne på deras innergård, men de hade även en stor trädgård med många sittplatser och där det även fanns en lekplats för barn. Väldigt mysigt och trevligt 😊 Det ligger mellan Gladsax och Baskemölla.

Baskemölla hamn

När vi hade ätit upp vår glass körde vi bort till Baskemölla. Vi hittade ett ställe lite ovanför hamnen där vi parkerade bilen. Därifrån gick man nerför en stig till en grusväg som gick bort till hamnen. Där är så himla fint. Några ungdomar badade ute på piren och det fanns en liten buss med tält uppställd där man kunde köpa fika.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...