måndag 2 september 2019

En intensiv helg...

Lilla Leia med CK-rosett
 Det har varit tyst här på bloggen några dagar, men som jag skrev i mitt förra inlägg så har vi varit i Eskilstuna på Newfoundlandshundens dagar i helgen. Jag är jättenöjd med hur det gick för oss. Raffe blev 2:a Bästa Hane i lördags och igår söndag blev han 3:e BH. De fyra bästa blir placerade och blir man placerad så är jag nöjd 😊

För lilla Leia gick det också bra. Hon fick CK (certifikatkvalité) båda dagarna, vilket är jätteroligt. Det är ett tecken på att domarna tycker om henne.

Raffemannens rosettskörd
Som jag skrev i rubriken så har det varit en intensiv helg som det alltid är när man ska iväg på sånt här. Vi åkte inte i fredags som planerat utan vi åkte istället i lördags morse redan vid halvfem. Utställningen började inte förrän kl 12. Vi var i Eskilstuna redan kvart över nio. Jag kan knappt fatta att det gick så bra upp. Sen var det övernattning i campingstuga på området som var sådär. Det blev väldigt trångt med 6 personer, men allting går som talesättet säger.

Det hände en väldigt rolig sak uppe på utställningen. Det kom fram en kvinna till mig och frågade om jag var Ing-Mari. Det var Kattie som jag bara haft kontakt med via bloggen. Det var redan på Chapmans tid som vi fick kontakt här. Så roligt att träffas face-to-face. Tack, Kattie för att du kom fram och berättade vem du var 😊 Jag vet att du läser detta. Såklart att du ska skaffa dig en ny njuffe. Då måste du börja blogga igen 😊

Vi hade sån tur också att utställningen var i princip färdig när regnet kom, och som det åskade och regnade den första timmen hemåt. Helt galet. Jag har hört nu i efterhand att flertalet hushåll blev utan ström och hus fick vatten i sina källare och vägar svämmade över. Hemresan gick bra även om vi var trötta. Vid halvnio igår kväll rullade vi in här på Trolle Hill. 

Det var vår helg i korta ordalag. Nu är en ny arbetsvecka igång igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ing-mari!

Så roligt att träffa dig, Raffe och Leia i helgen!
Tack för att du tog dig tid att prata en stund.
Tänk så våra vägar har korsats genom åren via bloggen.
Efter helgen är jag otroligt rörd och inspirerad att fortsätta min jakt efter en ny nuffepojke.

Kram Kattie
Klappa om vovvarna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...