fredag 19 juli 2019

Taket blir som nytt..

Leia undrar vad det är för en konstig mackapär...
Fredag idag och min första arbetsvecka själv utan min kollega är till ända. Det har gått bra under veckan. Jag har fått ihop både bokföring, leverantörsbetalningar och faktureringar och en del annat haha...

Idag blev dock bara en halv arbetsdag, då vi varit på begravning för en äldre släkting. Begravningar är inget vidare, men det blir ofta ändå en fin stund då man träffar släktingar och bekanta som man inte träffar så ofta annars. 

Mats har som jag tidigare skrivit om påbörjat vårt "Rengöra takprojekt" här i sommar och i eftermiddags ordnade vi hem en skylift till de höga partierna. Nu är alla vindskenor tvättade och sprutade med grön-fri. De låga taken är sen härom veckan sopade från mossa och sprutade även dem. Nu är det bara det höga taket kvar som ska sopas från mossa och sprutas, sen är det klart 😊 Vi har aldrig använt oss av en skylift innan, men det är ju verkligen smidigt.

När man bor så här i skogen med träd runtomkring blir det grönt på vindskenor och annat trä och det ser ju himla trist ut. Speciellt på norrsidan också. Nu räckte det med att tvätta det så försvann det gröna, men om några år får det nog målas på nytt.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...