lördag 17 mars 2018

Usch för storm och snödrev...

Nu har Drömbageriet även veganskt utbud och kanske Rebeccas tosca också dyker upp här 😊
Vi körde ner till Komstad imorse, men det var en ganska så obehaglig bilfärd sista biten. Efter Brösarp blev väglaget bara värre och värre. Hemma har vi ingen snö alls, men här nere var det rena snöstormen. Det blåste som bara den och det gör att det bildas snödrev på vägarna. Det är väldigt obehagligt. Rätt vad det är så ligger det en driva på halva vägbanan som är en halvmeter hög. Sista biten fick vi köra i typ 50 km/h. Det blåser fortfarande väldigt mycket, men det ska lugna sig tills imorgon har jag kollat på nätet. Hoppas att det stämmer.

Till eftermiddagskaffet unnade vi oss faktiskt att gå in till vår granne Lotta på Drömbageriet och fika idag. Det är inte så mycket man kan göra när det blåser storm ute. Där var några andra fikagäster också, så vi satt och tjuvlyssnade lite på dem. Nu börjar Konstrundan närma sig och de andra gästerna var konstnärer där den ena skulle ha utställning i Kivik på sina tavlor. 

Jag upptäckte att Lotta hade en vegansk kaka i sitt utbud nu, och jag berättade för henne att Rebecca ibland gör en vegansk tosca. Den blev hon mycket intresserad av, så jag får kolla med Rebecca om receptet. Jättekul när man kan bidra med något 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...