onsdag 14 mars 2018

Husvagnsbyte...

Det snöar ute lite lätt medan Mats tvättar husvagnen. Ja, ni hörde rätt fastän det låter helt galet. Ni som följer mig här minns kanske att vi köpte en lagom gammal stor husvagn för knappt ett år sen. 

Tanken var att vi skulle ha den till lite av varje såsom när vi åker iväg på hundutställning, om man ska iväg och övernatta hos nån. Ja, typ lite sådant. Meningen var också att Aron och Mats skulle använda den "nån gång"när de låg ute på jobb, och så det blev det ganska snabbt. Vår lilla husvagn åkte på trailer upp till Boden och sen har jag knappt sett den. Några månader var den där uppe, och sen har den stått i Falköping över hela vintern fastän den egentligen skulle in på förvaring över vintern.

Nu är ju inte denna husvagn någon bra vinterhusvagn och det visste vi när vi köpte den. Hela idén med vårt husvagnsägande har ändrats, så det som vi behöver nu är en husvagn med bättre värme och isolering. I alla fall, nu har vi bytt in denna och köpt en lite nyare Kabe som är anpassad för vår svenska vinter. På fredag blir det överlämning, så nu ska denna tömmas och rengöras. Mats fixar utsidan och jag insidan 😊

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...