onsdag 10 maj 2017

Resan bokad...

Nu har vi bokat flygresan till Irland. Det ska bli så roligt att åka dit och hälsa på Rebecca och Pete. På nåt vis känns det bra när man redan har varit där en gång. Man känner igen sig och man har lite koll på var olika platser ligger nånstans. Vi har bokat boende även första natten i Cork. Det blir på samma hotell som vi bodde på ifjol, Jurys Inn. Lite tradigt att bo på samma ställe, men det var mest prisvärt. Det ligger centralt, är fräscht och man ska ju inte mer än sova. Frukosten fick vi lägga till som brukligt är utomlands. Jag förstår inte varför inte frukosten ingår i hotellövernattningar utomlands. Är det bara vi svenskar som vill äta frukost på mornarna?

Vi kommer nog inte att bo i Cork sista natten. Vi drar oss nog upp mot Dublin på lördag eftermiddag/kväll. Vårt flyg går tidigt hem på söndag förmiddag, så det hade blivit för stressigt att ta sig från Cork så tidigt på morgonen. Vi ska ju lämna tillbaka hyrbilen också.

Nu ska vi bestämma om vi ska åka till Cliffs of Moher på fredagen. I så fall måste vi hitta någon övernattning där på det hållet.

1 kommentar:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Låter som en riktig upplevelse. Det där med frukost är skumt. Det är ju ett måste på morgonen. Men även i Sverige verkar det bli mer och mer vanligt med att frukosten inte ingår. När vi var i Stockholm kostade frukost 95 kr extra per person och dag = extra dyr övernattning.
Trevlig resa när det bär av mot "den gröna ön". Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...