torsdag 26 januari 2017

Att se fram emot sommaren...

Både igår och idag har jag hört fåglar som kvittrar när jag ska köra till jobbet. En härlig känsla för då vet man att våren är på väg även om det dröjer ett tag till. 

Hit ska vi åka i sommar :-)
Ikväll är det ett av mina favoritprogram på TV, nämligen "Mandelmanns gård". Fastän vi har så nära dit från Komstad har vi aldrig varit där, men i år måste vi bara åka dit. De har en gårdsbutik och så kan man gå runt själv och kolla i deras trädgård har jag läst på deras hemsida. Det får bli ett av våra utflyktsmål i sommar :-) Jag kan inte låta bli att beundra dem för det är ett oerhört arbete de lägger ner på alla djur och odlingar. När vi flyttade till vår egen gård för tretton år sen, fanns det en dröm nånstans i bakhuvudet att kunna leva så som de gör med alla sina djur och växter, men helt ärligt hade jag aldrig orkat med allt slit det innebär. Nä, jag är nöjd med mina odlingslådor som jag har i Komstad. I år ser jag fram emot att ha mer tid för trädgården i Komstad. I fjol var det en katastrof i och med vår flytt från gården. Vi hann knappt vara nånting alls på Österlen, men det ska vi ta igen i år... :-)

1 kommentar:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Mandelmanns är så bra! Vi ska också åka dit till sommaren. Har åkt förbi vägskylten många gånger men alltid varit på väg till eller från Österlen då. I sommar planerar vi för stopp i Djupadal. Önskar dig en fin fredag och skön helg. Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...