onsdag 6 juli 2016

Skitväder...

Det är konstigt väder vi har. Efter att det varit tropisk värme ett tag så blir det värsta monsunregnet. Igår och idag har det regnat värre än nånsin, tycker jag. Till helgen ska jag iväg med Raffe på hundutställning. Jag hoppas verkligen inte att det kommer att regna så då, och på lördag kommer Rebecca och Pete hem. De har ju inte haft så varmt och fint väder på Irland, så det hade ju varit trevligt om det hade varit fint väder här när de är hemma. Pete hade ju gärna fått se hur vackert Sverige kan vara om sommaren :-)

Vi försöker planera in lite grann nu när de är hemma. På söndag ska vi iaf åka och kolla på Hässleholms modelljärnväg. Där är bara öppet en dag under tiden de är hemma och det är på söndag, så då passar vi på. Vi ska också åka upp till Öland några dagar. Där brukar ju solen skina, så det hoppas vi på :-) Jag ringde också till nuvarande ägaren till vårt nya hus och kollade med honom om vi kunde komma nån dag och titta på det, och det gick bra. Varken Rebecca eller Aron har varit där, så det blir roligt att visa dem vad vi har köpt för nåt :-)
Vi har också beställt säng idag. Det blev en kontinentalsäng med tyg Natur. Det kommer att bli jättefint i vårt nya sovrum :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...