fredag 15 juli 2016

Öland några dagar...

 Vi har varit på Öland några dagar, därav bristen på inlägg här på bloggen de senaste dagarna. I packningshetsen glömde vi vårt mobila bredband, men det kan väl vara skönt att ha lite semester från skrivandet också :-) Som vanligt blev det en tur upp till mitt favoritkrukmakeri i Resmo. Jag köpte inget till mig själv denna gång, men vi köpte två muggar till Pete´s föräldrar. När vi hälsade på dem för några veckor sen hade vi köpt två muggar till dem och Pete´s mamma tyckte så mycket om dem, så nu inhandlade vi ytterligare två till dem.

Idag hade vi en utflyktsdag. Vi brukar alltid köra neråt till sydöstra delen. Vi stannade och åt lunch på Eksgården i Gårdby. Sen tänkte vi att vi skulle hitta en väg ner till havet så att hundarna fick bada lite. Efter ett tag ännu längre söderut dök det upp en skylt "Seby Läge" 1 km. Där svängde vi av och kom fram till en liten parkering och där kunde man gå ner till havet. Där var Ölandssten ända upp till strandkanten som man gick på. Jag har aldrig sett det förut. Hundarna gick ut direkt och svalkade sig i vattnet :-)

Nu är vi hemma igen och ska fortsätta vårt packande. Gården kommer ut på nätet till försäljning inom 2-3 veckor, så nu får vi jobba på :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...