onsdag 15 juni 2016

Vi ska flytta...

Ja, nu släpper jag bomben :-) Vi har köpt ett nytt hus och ska flytta till hösten.Hela affären har gått väldigt fort. Vi kunde inte gå på första visningen då vi åkte till Irland samma dag, men veckan efter var det visning nr två och då var vi där. Sen började budgivningen några dagar senare och då hade vi bestämt oss för att följa med ett tag. Typ två dagar senare var budgivningen över och huset var vårt. I måndags skrev vi kontrakt och idag har vi haft besiktning. Hej och hå vad det går undan, men såna är vi. När vi väl bestämmer oss för något så är det bara att köra på :-) Huset har ett namn också. Det heter Trolle Hill :-)
Det är för mycket jobb med gården, tycker vi. Vi är aldrig lediga och vi vill ju vara på Österlen också så mycket som möjligt nu när vi har gjort så fint där nere. När vi nu dessutom inte har egna hästar längre så är det inte detsamma att bo här längre. Det är inte lika roligt, så är det bara. Detta hus vi har köpt är en relativt ny villa med 3000 kvm tomt och dessutom är det mesta naturtomt. Det ligger högt upp i skogen, så det är bara att gå rätt ut med hundarna. Det kommer att bli bra även om vi såklart kommer att sakna gården jättemycket.

3 kommentarer:

UlricaA sa...

KÄnns det bra så blir det bra! lycka till!

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Ibland ska man köra på känslan. Vilket fint hus dessutom. Grattis och Lycka till. Skall bli kul att följa er flytt. Tänk vad vovvarna kommer gilla det.
Kram Petra

Anonym sa...

Vilket underbart hus! Som en dröm, Grattis!

Önskar Er en riktigt fin sommar

Kram från Kattie & Gus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...