onsdag 14 november 2012

Lite egen på gamla dar...

Chapman har verkligen ändrat sig nu när han blivit lite till åren kommen. När han var yngre ville han absolut vara inne så lite som möjligt. Det var helt omöjligt att ha honom inne längre stunder. Han pep och gick till dörren hela tiden. Nu är det tvärtom. Han ligger i och för sig i stallet och sover ibland, men han vill inte alls ligga längre stunder ute på trappan utan då skäller han oftast och vill in efter en stund. Börjar det regna så vill han absolut in. En av favoritplatserna är under köksbordet när vi sitter och äter.

En annan sak är att han gärna vill bestämma var vi ska gå våra rundor och när han tycker det är dags att vända hemåt igen. Då bara stannar han och stirrar på en. -"Vi ska gå detta hållet" eller -"Nu vänder vi", säger han till mig med sin blick :).

Jag ringde till Monika på kennel CleBas igår om hur det går med den planerade parningen. Det var ännu inget på gång, men snart förhoppningsvis. Hon hade två fina hanar som kandidater. Vi får väl se vilken det blir och hoppas på att det blir några valpar till våren. 

1 kommentar:

Herr Nilssons Fru sa...

ja nog förändras djuren när de kommer till åren o de gör vi människor med:)

Kramiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...