onsdag 11 maj 2022

Padel trots regn...

Vi hade bokat in padel ikväll på en utebana. En halvtimme innan vår bokade tid börjar regnet ösa ner. Det är tur att messenger finns och att vi har en sådan grupp så att man kan kommunicera med varandra. Tursamt nog fanns det en ledig inomhusbana i en annan hall här i stan precis samma tid så vi bokade den istället 😊 Så det blev padel iaf ikväll. Pengarna till den andra banan brann ju såklart inne, men en utebana delat på fyra blir inte så mycket. 

Nu lärde vi oss det iaf, att finns det en risk för regn så kan man nog lika bra avboka och få det mesta av pengarna tillbaka.

Det var riktigt roligt att spela. Man märker att man träffar bollen mycket bättre nu efter att man spelat några gånger. Det gör ju såklart att det blir roligare. Jag hoppas att det dyker upp någon nybörjarkurs senare i vår/sommar eller så får man vänta till hösten.

Jag har lagt in om ledigt några strödagar de kommande tre veckorna. Ska bli riktigt skönt att inte behöva jobba fulla arbetsveckor 😊 Mina odlingskragar har kommit också så de ska jag hämta imorgon.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...