fredag 6 januari 2023

Snöoväder och Österlenabstinens...

Vilket snöoväder vi haft idag. Det har snöat och blåst hela dan. Det är inga minusgrader så den kommer inte att ligga länge, men det är ändå mysigt så länge den ligger där. Imorgon ska det bli 6 grader varmt, så den kommer definitivt inte att ligga kvar då.


Så himla skönt med en extra ledig dag. Vi har gått här och skrotat och fixat med lite av varje. Jag har julat av allting, så nu ligger allt nerpackat i sina lådor igen. Jag fick också ett ryck att fixa till alla mina krukväxter när jag ändå var i gång i fönsterna. De blev klippta och rensade och duschade.


Jag har sån Österlenabstinens. Om man nu kan ha det, haha... Vi har inte varit där nere på tre helger nu och förra veckan fick vi vår nya bil och nu har vi beställt en ny hundbur till den. Så innan den är klar kommer vi ingenstans. Nackdelen med att ha stora hundar. Man kan liksom inte bara slänga in dem i vilken bil och bur som helst. Det är bara till att vänta in den nya buren och så får vi hoppas på att hundarna går in i den och även att de får plats i den när den väl är monterad 😊🐶 Men det ska de få, allting är noga uppmätt.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...