lördag 7 april 2018

Plattorna är på plats...

Plattorna ligger på plats
Det har varit en väldigt aktiv dag idag, men det blir ofta så när solen och vårvärmen kommer. Vi var uppe tidigt och gick morgonrundan med hundarna redan halv åtta. Sen har dan gått i ett. Mats har högtryckstvättat alla tralledäck på Trolle Hill, både på framsidan och baksidan. Det behövdes verkligen och det blev så fint. Sen kom utemöblerna också ut och på plats. Eftermiddagskaffet intogs ute på verandan. Så härligt 😊
Vad skönt att kunna sitta här ute igen
Sen blev det däckbyte på Caddyn och efter det körde vi ner till Österlen. Där fortsatte Mats med trädäcket vi har här, så nu är det också klart. Det som inte var så roligt var att det hade varit en mindre översvämning i källaren. Inte så konstigt efter all den snö som kom förra veckan och som sen smält de senaste dagarna. Så medan Mats höll på med trädäcket började jag plocka undan och röja i källaren. Vi har så mycket skräp där som ska till tippen, men som vi inte hunnit köra dit då där inte varit öppet när vi varit här den sista tiden.

Det som däremot var roligt när vi öppnade ytterdörren var att hantverkarna varit här under veckan och lagt Komstadstenen på plats i hallen. Vi trodde inte att de varit här nånting denna veckan, men det hade de 😊 Det kommer att bli så snyggt när det blir klart. Nu ska det såklart fogas och sen får de rengöras ordentligt och därefter kan man lägga på något vax om man vill.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...