tisdag 22 november 2016

Tjuvåkare...

Då har han åkt bil för första gången :-)
Det hände en rolig grej i eftermiddags. Jag hade åkt ner till gården för att plocka ihop lite grejer och för att ge katterna mat. Jag har ännu inte flyttat upp katterna till Trolle Hill. Jag har dragit mig lite för det och dessutom har vi haft grejer inbokade de senaste helgerna och jag vill gärna ha en lugn helg då vi är hemma när jag ska flytta dem. När jag är klar med mina göromål lastar jag in hundarna i bilen och kör "hem" till Trolle Hill. När vi är framme och jag ska lasta ut hundarna så ser jag genom buren när hundarna går ut att Lurbas ligger på ett täcke bakom förarsätet. Han har alltså gått in och lagt sig i bilen, och sen har jag inte sett honom när jag stängde och körde.

Jag tänkte att det är kanske meningen att han ska vara här uppe nu, men jag har inte riktigt förberett allting, så han fick vara kvar i bilen medan vi åt kvällsmat. Sen körde vi ner med honom igen till gården. Så nu är han tillbaka igen :-) Den definitiva flytten för katterna blir nångång i slutet av denna vecka. Fortsättning följer alltså på den här flytten av katterna... :-)

Ikväll har jag sålt ett skrivbord och killen som köpte matrumsmöblemanget var och hämtade det. De kom med en kvarts mellanrum. Timing på hög nivå :-))

2 kommentarer:

Petras- Enjoy Life Every Day sa...

Buskisse! Han tyckte nog det var dags att ta reda på vart matte kör med alla grejer. Så gulligt!
Som ni jobbar med flytten. Ihärdigt!
Ser framemot att läsa om katternas flytt. Stor kram till dig.

Rebecca sa...

Lööööb <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...