onsdag 2 januari 2013

En biltur söderut...

Det är Åhus som syns långt borta
 Vi körde ner till föräldrarnas sommarhus på Österlen idag för att titta till det. Allt såg bra ut och som vanligt satte vi en brasa i pannan och jag fyllde soptunnan med diverse gammalt "skräp" som inte är något att spara på. Idag blev det en del gamla kläder som bara hänger där till ingen nytta. När vi styrde kosan hemåt igen körde vi inom Rigeleje camping för att se hur där såg ut nu på vintern. Det var alldeles lugnt nere på stranden och vi såg bara några enstaka personer som var ute och gick.

 Ett vackert fiskehus precis vid stranden. 

 När vi ändå var där ringde vi till campingägaren för att anmäla vårt intresse för säsongsplats och då får vi reda på att där är fullt som det ser ut nu, så nu står vi på kö i fall det blir någon ledig plats. Det var väl typiskt. Nu när vi äntligen bestämt oss för att ha en säsongsplats och dessutom hittat ett riktigt smultronställe, men vi får väl hoppas på att där blir några avhopp. Det är ju några månader kvar.

Rebecca och Danne utanför mormor och morfars hus. 

2 kommentarer:

Pernilla Martinussen sa...

men det finns ju ingen snö

Chapmans dagbok sa...

Haha. Nä, den är borta. Vi har haft plusgrader flera dagar nu. Jag hoppas att det inte kommer mer heller. Snön kan jag vara utan här hemma. Den vill jag bara ha när vi är iväg på skidsemester :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...