söndag 6 juni 2021

Vilken värme vi fått nu...

Jag som klagat så mycket på att det varit så himla kallt. Nu har jag fått värme med besked de senaste dagarna, haha... Vilken högsommar det blev helt plötsligt 🌞 Så härligt att kunna öppna dörren på morgonen och kunna låta den stå öppen. Bara det att kunna sitta ute och ta morgonkaffet och titta ut över åkerlandskapet är ju magiskt när vi varit så svältfödda på värme så himla länge.


När det är bra väder är det såklart mycket roligare att vara ute och påta i trädgården. Vi har hunnit med så mycket här i Komstad denna helg. Jag har våndats för mitt land där jag har mina vinbärs- och krusbärsbuskar. Där var så mycket ogräs så det var helt galet, men idag bestämde jag mig bara för att göra det. Så nu är det ogräset ett minne blott. Skönt att ha det gjort. 

Jag beställde en sån där silverduk till hundgården för några veckor sen. Nu var det ju perfekt väder för att testa den och se ut var den ska vara nånstans. Vi provade i ena hörnan för man vet ju inte riktigt hur det blir när solen rör sig. Den funkade perfekt, det blir ju rejält mycket svalare under den.

Igår körde vi bort till Kivik en sväng. Vi var inne på Buhres och köpte rökt makrill som vi åt på kvällen, plus deras romsås som är så himla god. En gång försökte vi oss på att göra en egen romsås, men den blev inte lika bra. Det är nåt speciellt med Buhres egna romsås. Vi tog oss en glass också när vi var i Kivik och så satt vi där på en bänk i den lilla hamnen och tittade på Sjöräddningens båt som ligger där.

Även om det är tidigt på säsongen så var där mycket folk. Kivik är ett populärt ställe.

Ingen galning än 😊

Leia har börjat löpa så smått. Konstigt nog har Raffemannen inte blivit helt galen än, men jag får nog köra bort med henne till vår uppfödare senare i veckan.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...